Marvel-acteur weet nu pas dat hij maanden geleden al gevaccineerd is tegen corona

Marvel-acteur weet nu pas dat hij maanden geleden al gevaccineerd is tegen corona

Randall Park onthult dat hij heeft meegedaan aan een van de testfases.

Randall Park is een van de celebrities die al een coronavaccin heeft ontvangen. Uniek is echter dat hij tot nu toe de enige Hollywoodster is die er niet van op de hoogte was dat hij het toegediend kreeg.

Park nam namelijk in september deel als proefpersoon aan een test met het vaccin.

"Ik vond het wel interessant, zeker nadat ik er achter kwam dat die proeven in de buurt plaatsvonden", vertelt Park. "En aangezien ik me toch verveelde door de pandemie en verder niet naar buiten kon, bedacht ik me dat het wellicht mijn lichaam aan de wetenschap moest doneren".

Het geeft de acteur een goed gevoel dat hij op deze manier heeft kunnen bijdragen aan de bestrijding van het coronavirus. "Ik had me dan ook ingeschreven voor de testfase en kreeg niet te horen of ik een placebo of het daadwerkelijke vaccin toegediend had gekregen", legt hij uit over de procedure.

Tot nu dus. Park onthulde dit weekend namelijk dat hij inmiddels het antwoord op die vraag heeft ontvangen. "Ik kwam er zojuist achter dat ik het echte vaccin toegediend heb gekregen".

Park is vooral bekend als agent Jimmy Woo in het Marvel Cinematic Universe; een rol die hij momenteel speelt in de serie WandaVision en waarmee hij debuteerde in Ant-Man and the Wasp.

NieuwsFilm

meest populair