Yolanthe Cabau weer in strak sportoutfitje op Insta-foto

Yolanthe Cabau weer in strak sportoutfitje op Insta-foto

De Nederlandse celeb ziet er weer gezond en gelukkig uit.

De laatste keer dat we Yolanthe Cabau in een film zagen was in de romkom F*ck de liefde van het duo Appie Boudellah en Lodewijk van Lelyveld. Dat was in 2019.

Dit jaar zien we haar weer in een romkom, namelijk Just Say Yes. Ook nu is Boudellah weer een van de regisseurs, dit keer met Aram van de Rest. Voor de rest staat er weinig op het programma voor Yo wat betreft films en series. Althans voor zover bekend is.

Dan maar wat anders!
Yolanthe is op Instagram veelvuldig met opvallende foto's te zien. Laatst zagen we haar nog gewoon in bikini over straat gaan. Helemaal niet verkeerd om even te zien. Ze werkt er immers hard voor om lichamelijk in topconditie te blijven.

Maar ook geestelijk werkt ze hard aan zichzelf. Met onderstaande foto, opnieuw in een strak sportoutfitje promoot ze haar nieuwste project: een platform dat vrouwen helpt die op zoek zijn naar hun innerlijke kracht. Ze zal allerlei tips met haar volgers delen, en uiteraard prijzige productjes aansmeren. Films? Dat is niet meer nodig zo natuurlijk.


Zien hoe de 35 jarige Yolanthe Cabau eruit ziet in haar sportoutfitje, inclusief een andere mooie dame? Check de foto dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair