Ex-vrouw Armie Hammer reageert op choquerende aantijgingen kannibalisme

Ex-vrouw Armie Hammer reageert op choquerende aantijgingen kannibalisme

Is de carrière van de 'Call Me by Your Name' acteur voorbij?

Armie Hammer kwam begin dit jaar nog op choquerende wijze in het nieuws. De laatste paar weken wordt de Call Me by Your Name-acteur er namelijk van beticht dat hij verschillende vrouwen via sociale media heeft benaderd om verontruste berichten te sturen. Nu laat ook zijn ex-vrouw zich erover uit.

Er is heel wat ophef ontstaan rond de schokkende privéberichten, die gaan over kannibalisme en verkrachting. Ondanks het feit dat Hammer zegt dat het allemaal onzin is, is hij sindsdien wel minder in de spotlights te zien. Zo stapte hij al uit verschillende projecten, waaronder ook de film Shotgun Wedding.

Ex
Hammer's ex, Elizabeth Chambers, met wie hij tot afgelopen zomer 10 jaar was getrouwd en ook twee kinderen mee heeft, reageert nu zelf op de geruchten. Zij is er duidelijk van geschrokken: ''[i]Ik probeer alles wat is gebeurd al weken te verwerken. Ik ben geschokt, mijn hart is gebroken en ik ben er kapot van. Daarnaast wil ik luisteren en leren over wat er is gebeurd. Ik heb nooit doorgehad hoeveel ik niet wist."

''Ik steun ieder slachtoffer van mishandeling of misbruik en moedig iedereen die dit heeft moeten meemaken aan om hulp te zoeken. Verder wil ik me er op dit moment niet over uitlaten. Mijn prioriteit ligt nu bij onze kinderen, mijn werk en herstellen van deze moeilijke tijd."



Einde carrière?
Ondanks het feit dat een officiële aanklacht (nog) niet tegen Hammer is ingediend, krijgt zijn carrière toch een mokerslag te verduren. Als zijn gedrag louter bij het versturen van de berichten is gebleven, dan zullen er vermoedelijk geen gerechtelijke stappen kunnen worden ondernomen. Hollywoodkenners zijn er echter van overtuigd dat het schandaal hoogstwaarschijnlijk fataal is voor de toekomst van zijn veelbelovende filmcarrière.

NieuwsFilm

meest populair