Zac Efron gestrikt voor Disney+ reboot van 'Three Men And A Baby'

Zac Efron gestrikt voor Disney+ reboot van 'Three Men And A Baby'

De creativiteit is weer eens op...

Regisseur Mo Marable gaat voor Disney+ een reboot maken van de klassieke comedy Three Men And A Baby uit 1987. High School Musical acteur Zac Efron is in beeld voor één van de 3 hoofdrollen.

Het origineel dat werd geregisseerd door Spock-vertolker Leonard Nimoy, volgde drie vrijgezellen uit New York (Tom Selleck, Steve Guttenberg en Ted Danson) die onverwachts werden opgescheept met een baby die voor hun deur was achtergelaten.

Ze ontwikkelen uiteindelijk een genegenheid voor de baby, terwijl ze ook nog eens drugsdealers moeten afweren. De film was destijds een opmerkelijk succes, aangezien het de eerste live-action titel van Disney was die meer dan $100 miljoen dollar opleverde aan de kassa. Er kwam zelfs een (minder) vervolg in 1990 met Three Men And A Little Lady.

Speelfilmdebuut
Volgens DEADLINE zal Marable een script verfilmen van Will Reichel, wiens enige krediet tot nu toe de komedie Hot Air uit 2018 bevat.

Marable is misschien nog wel het best bekend voor het regisseren van afleveringen van de originele Hulu-serie Woke en seizoenen van IFC's Brockmire, Insecure, VEEP en It's Always Sunny in Philadelphia.

NieuwsFilm

meest populair