Ehm... mythische geiten in Marvel-film 'Thor: Love and Thunder'?

Ehm... mythische geiten in Marvel-film 'Thor: Love and Thunder'?

Thor: Love and Thunder heeft mogelijk een rol voor twee... geiten?

De opnames van Thor: Love and Thunder zijn in volle gang. Interessant is wat nu gespot werd op de set: acteur Chris Hemsworth samen met een animatron-geit. De beelden hinten ernaar dat we eindelijk mythische geiten te zien krijgen.

Het zou dan gaan om Toothgnasher en Toothgrinder, die te zien waren in de Mighty Thor-comics. De geiten werken samen met Thor, want ze trekken zijn strijdwagen voort.



In de Mighty Thor-verhalen zijn het de wachters van een alternatieve versie van Mjölnir, de hamer die Thor niet op kan tillen. Die zou wel voor Jane Foster zijn, die in de film te zien zal zijn en weer gespeeld wordt door actrice Natalie Portman.

Helemaal zeker is het natuurlijk niet, het is bijvoorbeeld de vraag wat er uiteindelijk met de geiten gaat gebeuren. Maar dat men ervoor gekozen heeft een animatron te bouwen, wijst erop dat het om meer gaat dan een shot met een paar geiten erin.

De nieuwe Thor-film wordt volgens regisseur Taika Waititi ook een echte romantische film. "Het is gestoord, want het wordt ook romantisch. Ik hou daar nu van en dat is precies wat ik wilde maken. Ik wilde iets nieuws doen, en iets maken waar ik nooit eerder over nagedacht heb."

NieuwsFilm

meest populair