John Carpenter noemt 'Halloween Kills' de ultieme slasher

John Carpenter noemt 'Halloween Kills' de ultieme slasher

Dat zijn mooie woorden van de man die deze reeks ooit begon.

De makers van Halloween Kills mogen zich gelukkig prijzen. Niemand minder dan John Carpenter heeft zich namelijk erg positief uitgelaten over het project.

Carpenter is natuurlijk de schrijver en regisseur van de eerste Halloween. Aan de nieuwe trilogie is hij als producent en componist betrokken. De goedkeuring van de grootmeester zal de makers dan ook als muziek in de oren klinken.

Briljant
Hij omschrijft de film namelijk als de 'ultieme slasher-film' in een recent interview: "Het is briljant. Het is echt de ultieme slasher-film. Ik bedoel, er is niets beter dan dit. Wow! Man." Hoewel dit nog weinig over de inhoud zegt, is hij dus erg positief.

Enkele dagen geleden vertelde de regisseur nog dat hij dacht over een terugkeer. Tegelijkertijd vertelt hij dat het een erg zware baan is en dat hij eigenlijk veel meer geniet van zijn carrière als muzikant.

Beruchte seriemoordenaar
Na jaren van steeds slechtere vervolgen en een reboot die niet iedereen kon smaken, werd er met enige scepsis uitgekeken naar de sequel Halloween uit 2018. Het bleek echter een schot in de roos voor de fans, die eindelijk konden zien wat er geworden was van Laurie Strode en Michael Myers.

In Halloween Kills neemt Laurie het met behulp van de hele stad op tegen de beruchte seriemoordenaar. Die laat zich echter niet zomaar stoppen en zal - gezien de woorden van Carpenter - nog de nodige slachtoffers maken.

NieuwsFilm

meest populair