'Harry Potter'-hoofdrolspeler heeft de filmreeks zelf niet gezien

'Harry Potter'-hoofdrolspeler heeft de filmreeks zelf niet gezien

Acteur Rupert Grint speelde in alle films.

Het is bekend dat acteurs niet altijd hun eigen films kijken en in sommige gevallen is dat maar goed ook. Stel je voor dat namen als Bruce Willis en Nicolas Cage al hun bedenkelijke prullen ook echt met de volle aandacht gaan kijken. Of zouden ze dat juist wel eens moeten doen?

Nu heeft acteur Rupert Grint onthuld dat ook hij niet al zijn films kijkt. Hij heeft bevestigd dat hij nog niet eens de helft van de acht-delige Harry Potter-filmreeks heeft gezien. In die reeks speelde hij het belangrijke personage Ron Weasley.

Slechts drie Harry Potter-films
In gesprek met Variety onthulde de acteur dat hij al vrij snel stopte met het kijken van de films. "Ik heb waarschijnlijk de eerste drie tijdens de premières gezien, maar daarna ben ik ermee gestopt," bevestigde Grint met Variety.

Grint liet in 2018 weten dat hij moeite heeft om naar zichzelf te kijken in een productie. "Ik denk dat ik die eerste films nu wel kan kijken. Er is meer tijd verstreken. Ik kan me wat meer van dat joch losmaken. Ik heb Harry Potter and the Philosopher's Stone niet lang geleden gezien, voor het eerst sinds de première, en ik heb er echt van genoten," vertelde Grint toen aan Radio Times. "Maar de meer recente films kan ik absoluut niet aan."

Hij heeft wel het plan om de reeks alsnog te kijken. "Maar nu ik een dochter heb, zal ik ze waarschijnlijk met haar moeten bekijken," aldus Grint die op dit moment een hoofdrol heeft in de horrorserie Servant van Apple TV+.

NieuwsFilm

meest populair