Films van Marvel Studios zijn al jaren oud voordat ze echt gemaakt worden

Films van Marvel Studios zijn al jaren oud voordat ze echt gemaakt worden

Met Previs lopen de studio al jaren voor op de opnames.

In 2019 beleefde het Marvel Cinematic Universe het hoogtepunt met Avengers: Endgame. De opnames voor de kaskraker startten in augustus 2017 en nu blijkt dat die film grotendeels een invuloefening is geweest.

In een video van Insider wordt er gekeken naar hoe filmstudio's hun films al jaren van te voren via Previs / Previsualization maken, zonder dat er al een echt script is. De afgelopen tien jaar worden grote delen van blockbusters steeds vaker al visueel klaargestoomd.

Zelfs regisseurs krijgen te maken met half afgeronde films
In de video wordt uitgelegd dat films, onder meer van Marvel Studios, al deels vaststaan zonder dat er een regisseur aangetrokken is. Zeker de actiescènes zouden al grotendeels bepaald zijn.

Regisseurs en scriptschrijvers zijn er om drama en personage-ontwikkelingen toe te voegen. En dat verklaart ook de keuze in regisseurs van Marvel Studios.

Marvel zou zelfs de Previs / Previsualization-afdeling een actieve rol geven in de totstandkoming van de verhalen van de films. Wel zouden er nog keuzes gemaakt moeten worden uit de opties die worden gegeven aan de uiteindelijk schrijvers en regisseurs. Check onderstaande gave video.



NieuwsFilm

meest populair