Eerste trailer voor 'Old' van M. Night Shyamalan

Eerste trailer voor 'Old' van M. Night Shyamalan

Bekijk de eerste trailer voor de volgende film van de regisseur van Signs en Unbreakable.

De afgelopen dagen heb je mogelijk al de vijf korte teasers gezien voor de film Old van regisseur M. Night Shyamalan. Tijdens de Super Bowl is nu de eerste trailer verschenen voor de thriller die later dit jaar in de bioscopen moet verschijnen.

Old heeft geen enorm bekende hoofdrolspelers als cast, die bestaat uit onder meer Rufus Sewell, Gael García Bernal, Embeth Davidtz, Abbey Lee, Vicky Krieps en Alex Wolff. Hieronder de trailer voor Old, naar verwachting vanaf 22 juli te zien in de bioscoop.


Old is gebaseerd op de graphic novel Sandcastle van Pierre Oscar Levy en Frederik Peeters en deze laat zich als volgt omschrijven:

Het is een perfecte stranddag, zo dachten een gezin, een jonge stel, een paar toeristen en een vluchteling die allemaal in dezelfde afgelegen, idyllische baai belanden vol met rotspartijen en een zandige kust, omringd door groene, dichtbegroeide kliffen. Maar deze utopie verbergt een duister geheim.

Ten eerste is er het lijk van een vrouw, dat in het kristalheldere water drijft. En dan is er het vreemde feit dat alle kinderen snel ouder worden. Al snel wordt iedereen ouder - elk half uur - en er lijkt geen uitweg meer te zijn.


Check ook de Super Bowl Spots voor Raya and the Last Dragon, Fast & Furious 9 en Nobody.


NieuwsFilm

meest populair