Video

Stevige Super Bowl-trailer voor 'Nobody'

Met Bob Odenkirk als een Die Hard-actieheld.

door Bram de Groot om 00:24 in Video
Na de eerste Super Bowl Spot voor Fast & Furious 9 verscheen ook gelijk de spot voor de film Nobody online. En ook deze film zit vol actie. Het is namelijk Breaking Bad-acteur Bob Odenkirk die het opneemt tegen heel wat stevige schurken.

En dat zijn we van Odenkirk uiteraard niet echt gewend. Toch is hij te zien in deze stevige actiefilm van regisseur Ilya Naishuller, bekend van het videogame-achtige Hardcore Henry uit 2015.

Super Bowl Spot: Nobody
De John Wick-kloon laat zien hoe een omstander een ​​vrouw te hulp schiet die wordt lastiggevallen door een groep mannen. Het maakt hem het doelwit van een wraakzuchtige drugsbaron. Check hieronder de beelden uit Nobody.Vanaf 1 april in de bioscoop
Andere rollen zijn voor Connie Nielsen, Christopher Lloyd, J.P. Manoux, Paul Essiembre, Humberly González, Araya Mengesha, Gage Munroe en Aleksey Serebryakov en Nobody staat gepland om op 1 april in de Nederlandse bioscoopzalen te verschijnen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Lewis

Avatar

Doet me denken aan Put the bunny back in the box. Dat vond ik destijds wel grappig maar of ik het hier grappig vind weet ik niet.

NieuwsFilm

meest populair