Ontkracht: Nieuwe film Johnny Depp, 'Minamata' blijkt megaflop

Ontkracht: Nieuwe film Johnny Depp, 'Minamata' blijkt megaflop

De acteur is z'n magie blijkbaar helemaal kwijt.

Naar aanleiding van jullie reacties hebben we nog eens goed gekeken naar onze bron van dit nieuwsbericht en dit blijkt niet te kloppen. Onze excuses voor het foute bericht!

Johnny Depp heeft overduidelijk zijn leger aan fans niet terug op dit moment. De Hollywoodster is sinds de scheiding met Amber Heard voor de rechter is gekomen behoorlijk in opspraak gekomen.

Daardoor leverde Depp al een aantal projecten in, waaronder Fantastic Beasts 3. Maar de acteur was wel nog te zien in het biografisch drama Minamata. Dat werd goed ontvangen: Depp werd geprezen voor zijn spel in de film dat het beste in jaren zou zijn. Maar de box office is op z'n zachtst gezegd beroerd.

Enorme tegenvaller
Minamata wist niet eens in de top vijftien best verdienende titels van het weekend te vallen. Hij verdiende minder dan 15.000 dollar in zijn eerste weekend aan de Amerikaanse box office, waarmee de film het wel heel slecht deed.

Natuurlijk is het niet helemaal een vergelijk met voorheen; door de coronacrisis zijn lang niet zoveel bioscopen geopend als eerder het geval was. Maar de best verdienende film van dit weekend met Denzel Washington bracht alsnog 2,1 miljoen dollar op.

Het lijkt er daarmee op dat Depp dus niet meer goed is voor de miljoenen waar hij vroeger gewoonlijk goed voor was.

NieuwsFilm

meest populair