Video

Deze absurde scène in 'Fast & Furious 9' kostte 8 maanden voorbereiding

De Super Bowl Spot liet wel iets heel absurds zien.

door Bram de Groot om 11:29 in Video
Laten we hopen dat de coronacijfers snel dalen en dat we vanaf maart / april weer lekker naar de bioscoop kunnen. Er staan namelijk heel wat gave films gepland, waaronder de actiefilm Fast & Furious 9 waarin de stunts opnieuw naar een ander niveau worden gebracht.

In de Super Bowl Spot van gisteren was een shot te zien waarin een auto op zijn zijkant door een gebouw heen vliegt en knalhard in een bestelwagen ramt. Dit gaat zo fast dat je er maar weinig kaas van kunt maken.

Stunt uit Fast & Furious 9 achter de schermen
Regisseur Justin Lin had dit ook door en plaatste een soort van verhelderende video online waarmee een snelle blik achter de schermen wordt gegund bij de opnames. Crank it!Scène van 4 seconden
De regisseur laat weten dat de voorbereiding van deze scène van slechts vier seconden maar liefst acht maanden in beslag nam, met vier dagen opnames, drie auto's en meer dan honderd medewerkers. Hopelijk zien we vanaf 27 mei meer van deze absurditeit in de Nederlandse bioscopen!

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Echt waar joh en het is de slechtste scène in de clip, net zo slecht als de laatste clip in de officiële trailer. Dit ziet er echt niet uit, wat een onzin idee ook weer.
Echt, waarom gooit Universal 5,5 miljoen dollar over de balk met zo'n slechte super bowl tv spot?

Rich Art

Avatar

Wat ik vooral niet snap is dat het zo CGI aanvoelt terwijl het toch vooral praktische effecten zijn.. Hadden ze dan niet sowieso beter de hele scene uit de computer laten rollen? Was dat niet makkelijker geweest?

Decepticon

Avatar

Inderdaad Rich Art, dat voelt inderdaad zo aan!

And...Action

Avatar

Zouden ze dan misschien CGI hebben gebruikt om te laten lijken alsof het praktische effecten zijn?

Coola

Avatar

Toch eh heb ik veel zin in deze verstand op min honderd en gaan kijken film

SeanDeNiro

Avatar

Jezus wat slecht. Behalve dat dit overduidelijk uit de computer komt rollen is de totale afwezigheid van natuurkrachten het grootste euvel.

NieuwsFilm

meest populair