Batman en [...] gaan elkaar ontmoeten in 'Zack Snyder's Justice League'

Batman en [...] gaan elkaar ontmoeten in 'Zack Snyder's Justice League'

De twee grote DC-figuren komen elkaar tegen in de nieuwe Justice League.

Op 18 maart verschijnt op het Amerikaanse HBO Max en vermoedelijk het Nederlandse Ziggo Movies & Series XL dan eindelijk Zack Snyder's Justice League, de langverwachte Snyder Cut van Justice League uit 2017.

In die film gaan heel wat nieuwe personages voorkomen. En Bruce Wayne / Batman van Ben Affleck zal een van de nieuwe schurken gaan ontmoeten. Omdat dit toch een beetje een spoilers zou kunnen zijn: doorlezen is op eigen risico.


Via Zack Snyder is er een eerste foto van Jared Leto's Joker verschenen en de regisseur verklapte dat Batman hem zal ontmoeten.

"Het leuke van de scène is dat de Joker daarin rechtstreeks met Batman praat over Batman," legde Snyder uit tegenover Vanity Fair. "Het is de Joker die Batman analyseert over wie hij is en wat hij is."

"Ik vind dat de fans van het DC Universe dit verdienen. Want de Joker van Jared Leto en de Batman van Ben Affleck kwamen elkaar nooit echt tegen. Het leek me niet cool dat we deze incarnaties van Batman en Joker zouden meemaken ​​zonder dat ze samen te zien zouden zijn," aldus Snyder.

"De scène legt uit waarom Bruce de Joker-kaart op zijn pistool had geplakt, zoals je ziet in Batman v Superman," rond de regisseur af.

NieuwsFilm

meest populair