Begint '50 Shades of Grey'-acteur Jamie Dornan een nieuwe carrière als drag queen?

Begint '50 Shades of Grey'-acteur Jamie Dornan een nieuwe carrière als drag queen?

Er is een reden waarom de acteur in 2020 in een jurk, hakken en pruik op Instagram verscheen.

Fans van Fifty Shades of Grey kennen Jamie Dornan vooral als de dominante en koele Christian Grey, maar in het echte leven houdt Dornan zich met heel andere dingen bezig dan dat zijn filmkarakter doet!

Thuis met drie meisjes
In een interview met Josh Horowitz voor Comedy Central vertelt Jamie Dornan over een aantal Instagram posts die hij de afgelopen tijd heeft geplaatst. Sommige vallen namelijk toch wel op. Bijvoorbeeld een foto van hemzelf in een jurk, met hakken aan en een zwarte pruik op.



"Heb je hier een verklaring voor nodig?" vraagt Dornan aan Horowitz. "Ik zie er heel goed uit!" Zijn vrouw was er echter iets minder blij mee. Het was een van haar lievelingsjurken en ze is toch wel wat kleiner dan de Noord-Ierse acteur. Het bleek natuurlijk niet enorm bevordelijk voor de pasvorm van de jurk.

Feesten in je eentje
In een andere foto is Dornan te zien zonder shirt met een blauw licht in zijn mond, die eerst in een ballon zat. Het verhaal was dat hij voor de verjaardag van zijn oudste dochter zijn drie dochters aan het lachen probeerde te maken door met zijn hoofd te schudden met een ballon in zijn mond, maar door zijn enthousiasme knapte die ballon.



Toen de ballon was gebarsten en Dornan om zich heen keek, realiseerde hij zich dat hij helemaal alleen in de kamer stond en dus eigenlijk een feestje in zijn eentje aan houden was, zonder shirt, met een blauw lampje in zijn mond: Party for One! In het onderstaande filmpje is de volledige conversatie tussen Dornan en Horowitz te zien, waarin hij ook praat over zijn nieuwe rol in Barb and Star Go To Vista Del Mar.



NieuwsFilm

meest populair