'Avengers: Endgame'-regisseurs willen een Wolverine-film maken

'Avengers: Endgame'-regisseurs willen een Wolverine-film maken

Maar voorlopig moet dat niet gebeuren.

Joe en Anthony Russo hebben dankzij de zeer succesvolle films die ze voor Marvel Studios maakten, een mooie toekomst voor zich in de filmwereld. Ze hebben bijvoorbeeld een megadeal gesloten met Netflix en produceren een heleboel verschillende projecten.

Maar met Avengers: Endgame bleek het voorlopig gedaan te zijn met het werk van de broers voor Marvel. Ze wilden zich richten op nieuwe projecten en andere dingen gaan doen.

Toch kan een terugkeer
Toch weten we al dat het duo prima terug wil keren naar Marvel Studios voor een Secret Wars-film. Nu blijkt dat er nog meer mogelijk is: ze zouden ook een reboot met Wolverine willen maken.

Dat vertelde Joe Russo tijdens een interview met GamesRant.

"Het is heel moeilijk om hem goed neer te zetten, omdat het werk van Hugh Jackman echt heel sterk is. Maar het is een beetje zoals met Batman; je moet de juiste acteur vinden om er echt een heel andere versie van te maken," aldus Russo. "Ik zou het geweldig vinden om hem weer in een film te zien. Maar zonder twijfel is een pauze nemen van dit personage volgens mij het beste."

"Laat iedereen even genieten van wat we hebben kunnen zien, en bedenk dan iets nieuws. Maar ik zou het geweldig vinden om op een gegeven moment iets met Wolverine te kunnen doen."

NieuwsFilm

meest populair