Fantheorie: Hoe 'Fast & Furious 9' een terugkeer van Dwayne Johnsons Hobbs mogelijk kan maken

Fantheorie: Hoe 'Fast & Furious 9' een terugkeer van Dwayne Johnsons Hobbs mogelijk kan maken

Laten we hopen dat deze fantheorie uitkomt!

We moeten nog even wachten op Fast & Furious 9, het op een na laatste deel van het hoofdverhaal van de franchise. Met het in twee delen opgesplitste tiende deel komt de reeks rond Dominic Toretto en zijn crew tot een einde.

Mogelijk is dat zonder Dwayne Johnson, die sinds de vijfde film te zien is als Luke Hobbs. Zijn personage is zo populair, dat hij zelfs een eigen spin-off kreeg. Maar een persoonlijk en professioneel conflict maakt dat Dwayne Johnson niet te zien is in de negende film.

In de tiende wel?
Desondanks begint het erop te lijken dat Dwayne Johnson wel in het tiende deel te zien kan zijn. Vin Diesel en Johnson hebben hun conflict bijgelegd. En aangezien de Fast Saga tot een einde komt met een epische tweedelige finale, zou je ergens wel hopen dat Hobbs daar ook een rol in heeft.

Screen Rant denkt dat het moet kunnen en schrijft op waarom:

"Hoewel ze in het echt ruzie hebben gehad, hebben hun personages Dom en Hobbs dat nooit gehad. De laatste keer dat ze samen te zien waren in Fate of the Furious, gingen ze amicaal uit elkaar, wat betekent dat er in de films geen reden is om hen niet samen in beeld te brengen. Hoewel ze allebei een eigen pad volgen, is het wel mogelijk om de twee weer bij elkaar te brengen in gevecht tegen een gezamenlijke vijand."

Die gezamenlijke vijand zou kunnen liggen in de organisatie Eteon, waar Hobbs het al tegen op heeft moeten nemen. "De Director, wiens identiteit nog niet onthuld is, wordt in de toekomst bekend gemaakt. Het zou goed kunnen dat Eteon uiteindelijk verbonden is aan Cipher, en daardoor de voornaamste vijand in de saga is. Als dat het geval is, moeten Hobbs en Dom uiteindelijk wel samen vechten tegen dezelfde schurken."

NieuwsFilm

meest populair