'Star Wars'-ster Daisy Ridley wist niet wat ze moest na het einde van de trilogie

'Star Wars'-ster Daisy Ridley wist niet wat ze moest na het einde van de trilogie

Ze moest echt weer even op zoek naar zichzelf.

Actrice Daisy Ridley gaf een openhartig interview over Star Wars: The Rise of Skywalker. De film, die in 2019 in première ging, vormde het einde van de vervolgtrilogie.

Tijdens een interview met Who What Wear vertelde Ridley dat ze onzeker was over haar toekomst na de franchise. Ze had net vijf jaar lang gewerkt aan behoorlijk toffe projecten, die tegelijkertijd enorm veel tijd slurpten.

Onzeker en eenzaam
"Ik denk dat het een beetje was alsof ik in rouw was. De relaties en tijd was tot een einde gekomen. Het voelde alsof ik iets emotioneel los moest laten," aldus de actrice. Sterker nog: ze vertelde zich een beetje eenzaam en onzeker te voelen door het einde van de franchise.

Ze was al jarenlang niet echt meer thuis geweest en moest wennen aan de "gigantische stilte" die ontstond door het wegvallen van de continue promo's gerelateerd aan de blockbusterfilms. En ze werd ineens niet meer omringd door tientallen andere mensen.

Uiteindelijk vond ze natuurlijk wel weer haar draai en gaat het goed met Ridley. De komende tijd is ze onder meer te zien in de film Chaos Walking.

NieuwsFilm

meest populair