James Cameron maakt nieuwe 'True Lies' met 'Terminator Salvation'-regisseur

James Cameron maakt nieuwe 'True Lies' met 'Terminator Salvation'-regisseur

De succesvolle actiefilm van gaat naar tv.

Als je de naam James Cameron[/film] hoort, dan denk je al snel aan Terminator of [i}Avatar[/i]. Maar de regisseur maakte uiteraard veel meer films en een daarvan is de actiekomedie True Lies uit 1994 met de grote namen Arnold Schwarzenegger en Jamie Lee Curtis.

De film was een groot succes en er zou eigenlijk een vervolg moeten komen, maar om allerlei redenen werd deze nooit gemaakt. Nu komt er wel een nieuwe True Lies en wel op de tv-zender CBS.

True Lies in de reboot
Het is Cameron zelf die samen met McG en Burn Notice-bedenker Matt Nix werkt aan een pilotaflevering voor een televisieserie op CBS. Het isTerminator Salvation-regisseur [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/48501]McG die de regie van de pilot voor zijn rekening neemt.

In de pilot komt een wat verwaarloze huisvrouw er tot haar schrik achter dat haar onopvallende echtgenoot, die werkt als computerconsultant, een internationale spion is. Ze wordt een leven vol gevaar en avontuur in gedreven wanneer ze wordt gerekruteerd om samen met hem de wereld te redden terwijl ze hun niet zo hartstochtelijke huwelijk proberen te redden.

Een bekend plot dus. De film wist in 1994 een kleine $400 miljoen op te halen, bij een productiebudget van $100 miljoen.



NieuwsFilm

meest populair