Door de lockdown begint er een steekje los te zitten aan Jamie Lee Curtis

Door de lockdown begint er een steekje los te zitten aan Jamie Lee Curtis

Het onderscheid tussen ear pods en eten is al niet meer duidelijk voor de 'Halloween'-actrice

Als je iemand moet bellen om een moordlustige psychopaat weg je te jagen, staat Jamie Lee Curis waarschijnlijk wel hoog op je lijstje. Haar rol als Laurie Strode in de Halloween-films is iconisch, maar zelfs Curtis wordt flink aangetast door deze lockdown en dan vooral haar mentale gezondheid.

Popcorn
Voor iedereen is de lockdown pittig. Eenzaamheid ligt voor velen, door de isolatie, op de loer. Jamie Lee Curtis is er zelf ook helemaal klaar mee. Deze week probeerde de actrice haar problemen te vergeten door wat muziek te luisteren, maar zelfs haar oortjes lieten haar in de steek. Althans...



Het wordt lastig om met popcorn in je oren muziek te gaan luisteren. Of Curtis écht popcorn met een oortje verwarde, is niet helemaal duidelijk (en een beetje twijfelachtig), maar het is in ieder geval fijn om te zien dat een stoere actrice ook niet goed wordt van de huidige omstandigheden.

Halloween Kills
Nu heeft de Amerikaanse actrice ook wel meer redenen om gefrustreerd te zijn. Covid-19 heeft er namelijk voor gezorgd dat haar nieuwe film Halloween Kills uitgesteld werd. De horrorfilm, en het vervolg op Halloween zou aanvankelijk in 2020 uitkomen, maar staat nu voor 15 oktober 2021 op de planning.

Het plot van Halloween Kills is nog niet bekend, maar de kans is toch wel aanwezig dat Laurie Strode erachter zal komen (net als in alle eerdere Halloween-films) dat Michael Meyers nog steeds niet dood is gegaan na de honderdste poging daartoe.

NieuwsFilm

meest populair