Opmerkelijke onthulling over 'Fantastic Beasts 3'

Opmerkelijke onthulling over 'Fantastic Beasts 3'

Actrice Katherine Waterston zit in geen scène met Mads Mikkelsen?

Actrice Katherine Waterston sprak tijdens een uitgebreid interview met Collider over Fantastic Beasts 3. Ze vertelde onder meer over de rol van David Yates in de toekomst van de franchise, maar ook over Mads Mikkelsen.

Zo liet Waterston weten dat ze denkt dat Yates terug zal keren voor alle films in de franchise. Yates maakte de twee eerste films en werkt momenteel aan het derde deel. Maar enorm succesvol zijn de films tot nu toe niet gebleken. Toch denkt Waterston dat Yates "ze allemaal" gaat maken.

Mads Mikkelsen als Grindelwald
Verder ging de actrice ook in op de rol van Mads Mikkelsen als Gellert Grindelwald. Hij vervangt Johnny Depp als deze megaschurk. En opmerkelijk genoeg heeft ze weinig met hem gedaan.

"Ik heb met hem rondgehangen in Venetië. We waren daar tegelijk afgelopen zomer, en ik had hem nog niet eerder ontmoet. Maar hij is echt geweldig, het was een heel leuke tijd," begon Waterston.

"Maar dat was voordat hij gecast werd, ik meen iets voordat hij tekende. We hebben geen enkel moment samen in de film. Dus ik weet helaas niet hoe het is om met hem te werken, maar misschien zullen we daar wel ooit achter komen."

NieuwsFilm

meest populair