Kim Kardashian toont lichaam in opvallende lingerie op Insta-foto's

Kim Kardashian toont lichaam in opvallende lingerie op Insta-foto's

De celeb weet wel hoe ze miljoenen aan ons moet verdienen.

In 2007 debuteerde Kim Kardashian in de Amerikaanse realityserie The Simple Life van Paris Hilton en Nicole Richie en daarna ging het snel. Na het fameuze Kim Kardashian, Superstar is ze al jaren te zien in Keeping Up with the Kardashians en heel wat series en films.

De bioscoopfilms waarin ze te zien was zijn Disaster Movie, Deep in the Valley, Temptation: Confessions of a Marriage Counselor en Ocean's 8. En komende periode heeft ze rollen in in ieder geval de animatiefilm PAW Patrol: The Movie en de romkom Marry Me.

En ook: Instagram!
De faam die de bekendste Kardashian wist te vergaren gebruikt ze nog steeds volop om vele miljoenen op te halen. Via Instagram weet ze haar 205 miljoen volgers te vermaken met allerlei foto's waarop ze bijzonder schaars gekleed te zien is.

En vaak heeft ze maar één doel: het aanprijzen van weer een nieuw product. Van lingerie tot make-up en sieraden tot dure gezondheidsproducten. Miljoenen haalt ze ermee op. In een laatste fotoreeks zien we Kardashian in een lingeriesetje dat dan toch even gezien moet worden. Of zie je liever de nieuwste foto's van Yolanthe Cabau?


Wil je de 40 jarige Kim Kardashian in haar lingeriesetje zien? Bekijk de de foto's dan nu op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair