'Star Wars'-acteur Ray Park lijkt naar terugkeer als Darth Maul te hinten

'Star Wars'-acteur Ray Park lijkt naar terugkeer als Darth Maul te hinten

Ray Park lijkt wel terug te willen keren als Darth Maul.

Sinds The Mandalorian te zien is op Disney+, weten we dat Star Wars een gigantische rol heeft in het aan de man (en vrouw) brengen van de streamingdienst. Een terugkeer voor Darth Maul, als live-action personage, lijkt daar bij te passen.

Acteur Ray Park, die de rol speelde in The Phantom Menace, zette op Instagram een cryptisch beeld. We zien de hoorns van Darth Maul. Zijn locatie? Tatooine. En de caption: "Meet me in Dathomir! SITH LIFE! TAO". Wat dat allemaal te zeggen heeft weten we natuurlijk niet, maar zou het een hint kunnen zijn voor een project?



Het is natuurlijk nog geen indicatie dat Ray Park daadwerkelijk weer snel te zien is als Darth Maul. Maar het zou best mogelijk kunnen zijn dat hij terugkeert.

We wisten namelijk al dat Lucasfilm plannen had met Darth Maul, in een vervolg op Solo: A Star Wars Story. Een andere mogelijkheid lijkt te liggen in een heel ander project: dat rond Obi-Wan Kenobi.

Dankzij diverse Star Wars-animatieseries weten we al dat Darth Maul en Obi-Wan Kenobi heel wat te doen hebben samen. Maul wilde nog altijd wraak nemen op de man die hem op Naboo doormidden kliefde. Het zou zomaar kunnen dat we straks in live-action een confrontatie tussen de twee gaan zien.

NieuwsFilm

meest populair