Opvallende schurk in 'Spider-Man: Into the Spider-Verse 2'

Opvallende schurk in 'Spider-Man: Into the Spider-Verse 2'

Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 lijkt een heel obscure slechterik gevonden te hebben.

Volgend jaar kunnen we Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 zien. Volgens de site Murphy's Multiverse zal ook dit deel meerdere schurken hebben. En we horen nu wie het gaan zijn.

Een van de voornaamste slechteriken is volgens de site niemand minder dan The Spot. Dat is een behoorlijk obscure schurk die het in de comics regelmatig opgenomen heeft tegen zowel Spider-Man als Daredevil.

The Spot
The Spot is een behoorlijk obscure schurk die Spidey regelmatig terroriseerde met zijn bizarre krachten. Hij heeft namelijk het vermogen om portalen in elke ruimte die hij maar wil te gebruiken. Daardoor kan hij dus bijvoorbeeld als een schurk hem op zijn borst slaat, de vuist uit zijn gezicht terug laten komen om zijn tegenstander terug te slaan.

Dat ziet er dan als volgt uit:

Bekijk de afbeelding
Er zitten nog meer schurken in deze nieuwe Into the Spider-Verse film. We weten niet precies welke dat verder zullen zijn, al hebben we er nu dus in elk geval van eentje de naam te horen gekregen.

In de nieuwe film zal de Spider-familie het natuurlijk weer tegen een hele rits slechteriken op gaan nemen. Dat wordt nog interessant dus!

NieuwsFilm

meest populair