Script voor nieuwe 'Downton Abbey'-film is klaar

Script voor nieuwe 'Downton Abbey'-film is klaar

Acteur Hugh Bonneville zegt dat ze beginnen zodra het 'veilig' is.

De Britse televisieserie Downton Abbey werd erg sterk onthaald. Het eerste seizoen werd in 2010 uitgezonden. In 2015 werd het zesde en laatste seizoen van de serie opgenomen. Het leek daar bij te blijven, maar in 2019 kwam de gelijknamige bioscoopfilm uit, die zich ongeveer anderhalf jaar na het einde van de laatste aflevering afspeelt. Nu komt er weer een film.

Eind 2019 werd al gesproken over een mogelijke sequel. Niet zo heel gek, aangezien de film ook sterk werd onthaald. Deze bracht dan ook maar liefst bijna 200 miljoen dollar op, tegenover een budget van ongeveer 13 miljoen dollar.

Acteur Hugh Bonneville, die een belangrijke rol speelt in de serie en de film, zegt nu dat het script voor de volgende film klaar ligt.

Reactie
Zo zegt Bonneville: ''Als iedereen de kans krijgt zich te laten vaccineren tegen het coronavirus, kunnen we eraan beginnen. Het project begint langzaam maar zeker vorm te krijgen, maar zolang de pandemie niet onder controle is, kunnen we nog niet beginnen''.

''We willen het vervolg echter heel graag maken! We kunnen allemaal niet wachten om aan de slag te gaan. Het wordt, net zoals zijn voorganger, een aangename film. Ik denk dat het publiek echt zal kunnen genieten, al helemaal na alle ellende die we hebben meegemaakt''.

NieuwsFilm

meest populair