Leonardo DiCaprio gaf 'Titanic'-vlam Kate Winslet sekstips

Leonardo DiCaprio gaf 'Titanic'-vlam Kate Winslet sekstips

Tijd voor een verhaal uit de oude doos.

Kate Winslet en Leonardo DiCaprio staan natuurlijk bij iedereen in het geheugen gegrift als rampkoppel Rose en Jack uit de Titanic (1997). Maar weet je ook al hoe de twee elkaar buiten de opnames beter leerden kennen? Door te praten over seks.

Bekijk de afbeelding
Tijd voor een verhaal uit de oude doos. Titanic zorgde voor de ultieme doorbraak van Kate Winslet en Leonardo DiCaprio. De filmsterren wisten met vol overtuiging de liefde tussen hun personages neer te zetten. Wellicht had dat ook te maken met het feit dat ze erg open en intiem met elkaar waren buiten de opnames.

Winslet onthulde namelijk destijds in een interview met Rolling Stone dat de twee tussen de opnames door regelmatig met elkaar spraken over hun slaapkameravonturen in de trailer van DiCaprio.

"We hadden het over zeer persoonlijke dingen en vroegen elkaar ook om advies", vertelde Winslet toen. "Hij was daar erg goed in. Ik moet ook zeggen dat veel van zijn sekstips echt hebben geholpen en dat geldt andersom ook".

De Britse actrice wilde echter niet onthullen welke tips zij precies van DiCaprio had gekregen. Die zouden veel te 'expliciet' en 'grafisch' zijn.

Tijdens de opnames van de Titanic werden de sterren ook aan elkaar gelinkt, maar volgens Winslet is er nooit iets gebeurd tussen hen. "Dat zou bijna een vorm van incest zijn", zei ze over haar goede vriend, met wie ze altijd hartelijk heeft kunnen lachen om die roddels.

NieuwsFilm

meest populair