Geniale deepfake maakt Danny Trejo tot Wonder Woman in de No Man's Land-scène

Geniale deepfake maakt Danny Trejo tot Wonder Woman in de No Man's Land-scène

Wat je al niet kan met deepfakes.

De No Man's Land-scène in Wonder Woman (2017) is misschien wel het meest iconische moment in het DC-universum. We zien hoe Gal Gadots Diana Prince tussen de loopgraven loopt en de kogels net zo lang afweert, tot er genoeg mensen achter haar verzameld zijn om het onmogelijke voor elkaar te boksen.

Een fantastische deepfake video laat zien hoe de scène eruit zou hebben gezien als niet Gadot, maar een heel andere - net zo harde - actieheld de rol van Wonder Woman zou spelen. We zien Danny Trejo nu als Wonder Woman.

Geniale deepfake
De deepfake werd geplaatst op het kanaal Pooj's Variety Hour. In een clip van iets meer dan een minuut zien we hoe Wonder Woman transformeert in Danny Trejo. En dat is iets om te zien wat je niet snel meer zal vergeten. Hieronder kan je de video bekijken:



De scène ziet er werkelijk geweldig uit, ook als je hem zo bekijkt. Vooral het moment waarop Wonder Woman kogels afweert is behoorlijk iconisch geworden voor de oorlogsfilm.

De laatste tijd zijn er wel meer van dit soort deepfakes online verschenen. Het is dus even afwachten waar het internet hiermee op de proppen komt.

NieuwsFilm

meest populair