4 horrorfilms die kijkers écht kotsmisselijk hebben gemaakt

4 horrorfilms die kijkers écht kotsmisselijk hebben gemaakt

Deze films zijn duidelijk niet voor de zwakke maag.

Soms gaan horrorfilms heel ver, ook de titels net een hoger budget. Zo zijn er regelmatig verhalen dat mensen niet durven te kijken naar het witte doek, of zelfs uit de zaal lopen. Maar welke films wisten het publiek de afgelopen jaren echt kotsmisselijk te krijgen?

Op Reddit werd recent stilgestaan bij de films waarbij je echt een stevige maag moet hebben. Hieronder een overzicht van de vier films die het meest misselijkmakend zouden zijn. Wat zeg jij?

Evil Dead (2013)

Regie: Fede Alvarez | Hoofdrollen: Shiloh Fernandez, Jessica Lucas, Lou Taylor Pucci, Jane Levy, Elizabeth Blackmore, Ellen Sandweiss, Rupert Degas |

In dit moderne reboot-vervolg komen vijf vrienden vast te zitten in een verlaten vakantiehuisje in het bos. Al snel vinden ze daar het 'Book of the Dead' en breekt de hel letterlijk los wanneer ze eeuwenoude bosdemonen uit hun slaap wekken, die het vervolgens gemunt hebben op de groep jongeren.



Bloodsucking Freaks (1976)

Regie: Joel M. Reed | Hoofdrollen: Seamus O'Brien, Viju Krem, Niles McMaster |

In een klein theater in New York geeft Master Sardu zijn zieke en bloederige shows. Naakte vrouwen worden op het podium gemarteld en vermoord, het publiek denkt dat het allemaal trucs zijn, maar alles wat Sardu doet is echt. Maar nu wil Sardu een echt meesterwerk produceren, hiervoor kidnapt hij Natasja, een ballerina. Haar vriend schakelt uiteraard de politie in. In de vorm van Tucci, een nogal corrupte Italiaanse agent. Die gaat op onderzoek uit en ontdekt de vreemde en zieke praktijken van Sardu, die grossiert in vrouwelijke slaven (allemaal gehersenspoeld), voor eigen gebruik, voor zijn rijke klanten en voor de export!



Wolf Creek 2 (2013)

Regie: Greg Mclean | Hoofdrollen: Ryan Corr, John Jarratt, Daniela Ganter, Sarah Roberts, Gerard Kennedy, Kate Englefield, Philippe Klaus, Ryan Clarke |

Rutger en Katarina, een Duits koppel die in Australië erop uit is getrokken om in de Wolf Creek kloof te kamperen, worden gedwongen hun tent vervroegd op te zetten, nadat ze geen lift terug naar de stad kunnen klaarspelen. Deze daad brengt dodelijke gevolgen met zich mee wanneer de Australiër Mick Taylor midden in de nacht opduikt en al vlug zijn moorddadige intenties onthuld. Katarina kiest het hazenpad en loopt de Britse Paul tegen het lijf die al snel ontdekt waarom Katarina onder bloed bedekt is.



Dead Alive a.k.a. Braindead (1992)

Regie: Peter Jackson | Hoofdrollen: Jed Brophy, Glenis Levestam, Diana Peñalver, Elizabeth Moody, Stuart Devenie, Timothy Balme, Brenda Kendall |

In Braindead is mama's kindje Lionel Cosgrove 25 jaar en heeft hij nog nooit met een meisje gekust. Dit verandert wanneer hij de mooie Paquita ontmoet. Maar Lionels bizarre familie bestaat uit een kannibaal als moeder en het duivelskind Selwyn. De relatie is voor het liefdespaar het begin van een gruwelijke en bizarre nachtmerrie.



NieuwsFilm

meest populair