Regisseur Todd McFarlane belooft dit voorjaar groot nieuws over 'Spawn'

Regisseur Todd McFarlane belooft dit voorjaar groot nieuws over 'Spawn'

De plannen zijn rigoureus veranderd...

Komt-ie er of komt-ie er niet? Die vraag kan je zo onderhand wel stellen bij de reboot van Spawn (1997). Al jaren wordt er over de reboot gesproken, maar daar blijft het dan ook voorlopig bij.

Striptekenaar en bedenker Todd McFarlane wil sinds begin deze eeuw graag zijn eigen versie maken, maar anno 2021 is de enige persoon die nog vertrouwen heeft in de realisatie daarvan... McFarlane zelf.

Het lukt de beste man (die hiermee hoopt zijn regiedebuut te maken) maar niet om een geïnteresseerde geldschieter voor het idee te vinden.

Nu heeft McFarlane aankomend voorjaar groot nieuws aangekondigd en lijkt het erop dat de film die hij wilde maken inmiddels van de baan is.

Klein lichtpuntje aan het eind van de tunnel
Er is qua vorm iets totaal anders op komst: "Het is een frustratie. Je blijft tegen iedereen hetzelfde riedeltje zeggen en op een gegeven moment besef je dat dat tegen dovemansoren gericht is. Maar er zit beweging in de zaak en we hebben vorige week een drempel overschreden. Het publiek krijgt voor de zomer iets héél belangrijks te horen, dus stay tuned"!

Geruchten gaan dat McFarlane gelijk wil starten met een universum rondom het personage. Jamie Foxx is nog steeds beoogd hoofdrolspeler.

NieuwsFilm

meest populair