Celebrity

Britney Spears berijdt haar vriend in geinige nieuwe video

De popprinses maakte samen met haar vriend Sam Asghari een wandeling, maar had daar al snel geen zin meer in.

door FilmTotaal om 11:40 in Celebrity
Britney Spears is de laatste tijd vooral in het nieuws vanwege al het gedoe rondom haar bewindvoering, maar gelukkig heeft de prinses van de popmuziek ook nog een hoop gelukkige momenten in haar leven. Dat bewijst ze met een nieuwe video op Instagram.

Britney Spears (39) laat zich graag verwennen door haar vriend Sam Asghari (26). De twee trokken er deze week op uit voor een wandeling door de natuur, maar de Baby One More Time-zangeres was daar eigenlijk iets te lui voor.

Ze had daarvoor een slimme oplossing bedacht, zo laat ze haar fans zien in een video op social media. Spears heeft namelijk de gehele wandeling op de rug meegelift van haar vriend, zo suggereert ze althans.

Asghari zou daar in principe niet heel veel moeite mee moeten hebben, want hij is ontzettend (met de nadruk op ontzettend) gespierd. Maar iemand meer dan een uur op je rug meedragen in de volle zon lijkt toch een aardig pittige workout.


#FreeBritney
Asghari is duidelijk Spears' steun en toeverlaat. De bekendheid is de laatste tijd veel in het nieuws vanwege de rechtszaak die zij voert tegen haar vader Jamie. Hij controleert en bepaalt bijna heel haar leven nadat Spears begin 2008 na een moeilijke periode in haar leven onder zijn bewindvoering werd geplaatst.

Zij wil nu haar vrijheid terug en Asghari steunt haar daar fanatiek bij.

NieuwsFilm

meest populair