Featured

'WandaVision' onthult dan eindelijk wie de echte schurk is

Vandaag weten we wat er helemaal mis gaat...

door Jim Pedd om 22:30 in Featured
De zevende aflevering van WandaVision laat eindelijk zien wie de echte schurk is. Breaking the Fourth Wall heeft namelijk een scène na de aftiteling en die laat zien wat we de komende twee weken nog kunnen verwachten.

In de nieuwste aflevering zagen we heel wat foutjes in de nieuwe realiteit van Scarlet Witch. Aan het eind leren we dat ze inderdaad nooit de controle had over de realiteit. En onthult zich de echte schurk.

Agatha Harkness
In de nieuwe aflevering onthulde Agnes dat zij in werkelijkheid de heks genaamd Agatha Harkness is. Zij manipuleerde alles vanaf het begin. De aflevering eindigde ermee dat Wanda gevangen zit in een kelder samen met Agatha. Maar dat is niet alles.

We zien namelijk een scène na de aftiteling met Monica Rambeau. Zij heeft nu echt krachten gekregen nadat ze voor de derde keer door de hex loopt. Zij stond op het punt om Wanda en Agnes / Agatha te vinden in de kelder.

Maar ze wordt betrapt door Quicksilver, die tot dat punt ontbrak in de aflevering. Hij stond ineens naast haar en zei: "Snooper's gonna snoop!" We leren ook dat Agatha degene is die Quicksilver naar Westview gehaald had en dat hij onder haar controle staat.

Zijn werk: ervoor zorgen dat mensen zoals Monica haar realiteit niet betreden en veranderen. Aangezien Monica Wanda probeert te helpen, kan dit mogelijk een interessant gevecht opzetten voor de volgende aflevering: Monica (met haar Spectrum-krachten) samen met Scarlet Witch tegen Agatha en Pietro.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Luizelgespuizel

Avatar

Zijn er zoveel simpele Marvel gekkies die hier op klikken dat jullie het daarom hier plaatsen ipv serietotaal waar dit nieuws eigenlijk thuishoort ?

eltorro

Avatar

Je weet dat dit eigenlijk Marveltotaal is he :P

StoelPuntje

Avatar

Hebben jullie überhaupt de serie gevolgd? Er is tot nog toe niets wat het lijkt. In de nog 3 komende afleveringen kan er nog zoveel gebeuren..

Renegade

Avatar

Ik vind het persoonlijk ook dat dit bij serie totaal moet zijn. Maar wat ik weet jammer vind van serie totaal dat je geen commentaar kan geven.

Gigan72

Avatar

Waarom staat dit op filmtotaal en niet op serietotaal?

Bigds9fan

Avatar

Agatha is in de comics geen schurk maar een van de weinigen die Reed en Sue konden vertrouwen met hun zoon.

Lekker potje maken ze er weer van daar. ????

kokosnoot

Avatar

Agatha Harkness is ook de oppas van kleine Franklin, zoon van reed richards en Sue van de Fantastic Four. Dus dit is wel een sterke link naar de FF.

ArnoQ

Avatar

Kunnen jullie tenminste de titel veranderen naar iets minder spoiler-ig?

Jeroenevertp

Avatar

Het is helemaal niet gezegd dat zíj nu automatisch de schurk is. Wellicht heeft iemand anders háár weer onder controle. In de laatste 2 afleveringen gaat nog superveel gebeuren, als moet ik achteraf zeggen dat het wat langzaam op stoom komt allemaal

Filmhead

Avatar

Spoiler; En het boek wat we zagen bevat de power om nieuwe realiteiten te openen. Kan best dat ze Wanda hiervoor wil inzetten. Opzetje naar Doctor Strange?

NieuwsFilm

meest populair