'WandaVision' onthult dan eindelijk wie de echte schurk is

'WandaVision' onthult dan eindelijk wie de echte schurk is

Vandaag weten we wat er helemaal mis gaat...

De zevende aflevering van WandaVision laat eindelijk zien wie de echte schurk is. Breaking the Fourth Wall heeft namelijk een scène na de aftiteling en die laat zien wat we de komende twee weken nog kunnen verwachten.

In de nieuwste aflevering zagen we heel wat foutjes in de nieuwe realiteit van Scarlet Witch. Aan het eind leren we dat ze inderdaad nooit de controle had over de realiteit. En onthult zich de echte schurk.

Agatha Harkness
In de nieuwe aflevering onthulde Agnes dat zij in werkelijkheid de heks genaamd Agatha Harkness is. Zij manipuleerde alles vanaf het begin. De aflevering eindigde ermee dat Wanda gevangen zit in een kelder samen met Agatha. Maar dat is niet alles.

We zien namelijk een scène na de aftiteling met Monica Rambeau. Zij heeft nu echt krachten gekregen nadat ze voor de derde keer door de hex loopt. Zij stond op het punt om Wanda en Agnes / Agatha te vinden in de kelder.

Maar ze wordt betrapt door Quicksilver, die tot dat punt ontbrak in de aflevering. Hij stond ineens naast haar en zei: "Snooper's gonna snoop!" We leren ook dat Agatha degene is die Quicksilver naar Westview gehaald had en dat hij onder haar controle staat.

Zijn werk: ervoor zorgen dat mensen zoals Monica haar realiteit niet betreden en veranderen. Aangezien Monica Wanda probeert te helpen, kan dit mogelijk een interessant gevecht opzetten voor de volgende aflevering: Monica (met haar Spectrum-krachten) samen met Scarlet Witch tegen Agatha en Pietro.

NieuwsFilm

meest populair