Celebrity

Lindsay Lohan pronkt weer met haar jonge zelf op Insta-foto

Terugblikken naar de jonge ik op donderdag.

door FilmTotaal om 09:40 in Celebrity
Veel sterren doen het. Op donderdag is het #throwbackthursday even terugkijken naar je jonge ik. Actrice en celeb Lindsay Lohan is er een ster en in afgelopen donderdag plaatste ze weer een kiekje uit de oude doos.

Jarenlang was Lindsay een van de grote sterren van deze aarde. Ze stond dagelijks in het nieuws en ze leek een enorme toekomst te hebben. Drank, drugs en hard rijden in auto's kwam haar duur te staan. Haar imago van aanstormend talent veranderde snel naar weggegooid talent.

Haar laatste grote filmrol had ze zo'n beetje in Machete uit 2010 en daarna was ze nog te zien in de komedie Scary Movie 5 uit 2013. Tegenwoordig lijkt ze zich weer een beetje terug te vinden, maar ze moet het doen met rollen in bedenkelijke titels als Among the Shadows (2019) en het nog te verschijnen Cursed.

#throwbackthursday met Lindsay Lohan
Via onderstaande link kun je even naar de #throwbackthursday van Lindsay kijken, dit keer overigens geen gekkigheid, maar gewoon een knap koppie.


Zien hoe de 34 jarige Lindsay Lohan eruit ziet als twintiger? Check de #throwbackthursday-foto op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair