Ondanks protest James Gunn komt 'The Suicide Squad' toch op HBO Max uit

Ondanks protest James Gunn komt 'The Suicide Squad' toch op HBO Max uit

En in de bioscoop natuurlijk.

Vorig jaar werd aangekondigd dat Warner Bros. al zijn grote filmreleases zowel in de bioscoop als op HBO Max wil vertonen. Dat om toch nog iets te kunnen verdienen met wat veelal miljoenenproducties zijn.

Van regisseur James Gunn hoorden we dat hij het helemaal geen fijn idee vond dat zijn The Suicide Squad ook op HBO Max zou komen te staan. Hij zou ook niet blij zijn met de formule die Warner Bros. hanteert om hem te compenseren voor de online release.

Geen verandering
Via Deadline horen we nu dat er niets veranderd is voor de release van de film, ondanks protesten vanuit Gunn. "Ik hoor dat James Gunns The Suicide Squad nog altijd in de bioscoop en op HBO Max uitgebracht gaat worden, en dus niet alleen in de bioscoop uitkomt," schrijft Deadline.

Warner Bros.-baas Toby Emmerich legde de keuze vorig jaar als volgt uit:

"Dit stelt ons er het beste toe in staat onze films, creatieve partners en om filmkijkers te ondersteunen in 2021." Het bedrijf kiest "voor innovatieve en robuuste marketingcampagnes voor de bioscoopreleases", maar ziet dit ook "als een unieke kans om onze films te vertonen via HBO Max."

NieuwsFilm

meest populair