Celebrity

Elizabeth Hurley weer in heerlijke bikini op het strand op Insta-foto

De actrice uit Bedazzled (2000) blijft prachtig.

door FilmTotaal om 08:55 in Celebrity
Actrice Elizabeth Hurley heeft haar faam vooral te danken aan dat ze begin jaren 90 de vriendin was van acteur Hugh Grant. Pas daarna wist ze echt voet aan de grond te krijgen in Hollywood.

Ze was in 1992 al te zien in de actiefilm Passenger 57 met Wesley Snipes, maar wist duidelijk meer aandacht op te eisen met haar rollen in onder meer Austin Powers: International Man of Mystery (1997), EDtv (1999) en Bedazzled (2000).

Daarna werd het overigens allemaal een stuk minder indrukwekkend. In 2011 - 2012 was ze te zien in Gossip Girl en haar meest recente successen boekte ze met rollen in de series The Royals (2015 - 2018) en Runaways (2019).

Meer succes op Instagram
Op Instagram is ze al jaren succesvol. Ze heeft een mooie twee miljoen volgers en die heeft ze hard nodig om bikini's aan de man / vrouw te brengen. Geen wonder dat we haar al jaren in allerlei badmode voorbij zien komen. Ook nu weer, in een mooie, heerlijk witte bikini op het strand.

"Recht je rug in deze ellendige tijden en trakteer jezelf in afwachting op de zonnige dagen die komen gaan," luidt de commerciële boodschap van Elizabeth die uiteraard graag ziet dat iedere vrouw zich in een bikini van haar badmodelijn hijst.


Wil je de 55 jarige Britse Elizabeth Hurley in de witte bikini zien? Bekijk dan nu de foto hier op haar Instagram!


NieuwsFilm

meest populair