Nieuw bewijs: Bruce Campbell pakt rol in Marvel Cinematic Universe

Nieuw bewijs: Bruce Campbell pakt rol in Marvel Cinematic Universe

De acteur heeft hoogstwaarschijnlijk een rolletje gescoord in 'Doctor Strange 2' van zijn goede vriend Sam Raimi.

Het kon ook bijna niet anders: Bruce Campbell heeft naar alle waarschijnlijkheid een rolletje te pakken in Doctor Strange in the Multiverse of Madness, de aankomende Marvel-film van zijn goede vriend Sam Raimi.

Bruce Campbell en Sam Raimi zijn al ruim 45 jaar bevriend met elkaar. De twee kennen elkaar van de middelbare school en gingen later samen films maken. Zo maakten ze onder meer de horrorklassieker The Evil Dead (1981), waarin Campbell de rol van Ash vertolkte.

Sindsdien heeft Campbell in veel van Raimi's producties altijd een rolletje gespeeld, waarbij het vaak ging om niet meer dan een cameo. Fans weten dan ook zeker dat Campbell ook weer zal opduiken in Doctor Strange 2, helemaal nu hij op Twitter heeft laten weten in Londen te zijn, waar Raimi de film momenteel aan het opnemen is.



Eerder zei Campbell op Twitter al interesse te hebben in een rol in de Marvel-film.



Hoewel het gezegd moet worden dat dit nieuwtje niet honderd procent te garanderen is, is de kans enorm groot dat het daadwerkelijk om een cameo gaat. Er zijn ook geen andere projecten aangekondigd waar Campbell voor in Londen zou moeten zijn.

NieuwsFilm

meest populair