Algemeen

Nieuw bewijs: Bruce Campbell pakt rol in Marvel Cinematic Universe

De acteur heeft hoogstwaarschijnlijk een rolletje gescoord in 'Doctor Strange 2' van zijn goede vriend Sam Raimi.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Algemeen
Het kon ook bijna niet anders: Bruce Campbell heeft naar alle waarschijnlijkheid een rolletje te pakken in Doctor Strange in the Multiverse of Madness, de aankomende Marvel-film van zijn goede vriend Sam Raimi.

Bruce Campbell en Sam Raimi zijn al ruim 45 jaar bevriend met elkaar. De twee kennen elkaar van de middelbare school en gingen later samen films maken. Zo maakten ze onder meer de horrorklassieker The Evil Dead (1981), waarin Campbell de rol van Ash vertolkte.

Sindsdien heeft Campbell in veel van Raimi's producties altijd een rolletje gespeeld, waarbij het vaak ging om niet meer dan een cameo. Fans weten dan ook zeker dat Campbell ook weer zal opduiken in Doctor Strange 2, helemaal nu hij op Twitter heeft laten weten in Londen te zijn, waar Raimi de film momenteel aan het opnemen is.Eerder zei Campbell op Twitter al interesse te hebben in een rol in de Marvel-film.Hoewel het gezegd moet worden dat dit nieuwtje niet honderd procent te garanderen is, is de kans enorm groot dat het daadwerkelijk om een cameo gaat. Er zijn ook geen andere projecten aangekondigd waar Campbell voor in Londen zou moeten zijn.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Zou grappig zijn als hij met dat rolletje een knipoog kan maken naar één van zijn rollen in de oude Spidey-films. Smiley face

Gigan72

Avatar

Een cameo als Ash zou pas echt cool zijn.

Q Jones18

Avatar

Gewoon een hoofdrol

Psymon0001

Avatar

De geruchten toendertijd waren dat Bruce Campbell in (de nooit gemaakte) Spider-man 4 Mysterio zou spelen. Misschien issie nu een alt-universe versie van Quentin Beck?

Coola

Avatar

@Gigan72

Kunnen ze ook gelijk een mooi begin punt maken voor marvel zombies vs Army of darkness.

Gigan72

Avatar

Coola
Dat zou wel leuk zijn
Ash die Captain Marvel te grazen neemt met zijn ketingzaag .."Yo, She-Bitch... Let's Go"Smiley face

Sunspot

Avatar

Haha, altijd goed die gast!

Fluffer

Avatar

Ja , waarschijnlijk weer een rolletje van 2 minuten , hij verdient beter , vooral omdat Raimy’s carrière van start gegaan is met evil dead waar Campbell toch de smaakmaker in is .
Als goeie vriend en intussen invloedrijk reggiseur moet hij toch wat druk kunnen zetten op de studio.

Master Of Films

Avatar

Gigan72 "Ash die Captain Marvel te grazen neemt met zijn ketingzaag .."Yo, She-Bitch... Let's Go""
Take my money. Smiley face

NieuwsFilm

meest populair