Algemeen

Nieuwe Transformers zoekt naar "Tessa Thompson-achtige" actrice

Of men de actrice al gesproken heeft, is nog niet bekend.

door Timothy van Damme om 13:20 in Algemeen
Daniel Richtman; niet ieder gerucht dat hij de wereld in slingert, is op waarheid gebaseerd. Maar deze keer lijkt hij het toch bij het juiste eind te hebben.

Inmiddels maakt ook The Illuminerdi namelijk melding van het verhaal dat Paramount op zoek zou zijn naar een Tessa Thompson-achtige actrice. Deze website is doorgaans zeer betrouwbaar. Zij meldden eerder bijvoorbeeld dat Steven Caple Jr. was aangetrokken om de film te regisseren.

Typische New Yorker
De vrouwelijke hoofdrol wordt omschreven als een typische New Yorker. Andere namen die worden genoemd zijn Ruth Negga, Jurnee Smollett en Zoë Kravitz. We kunnen er dus wel vanuit gaan dat men een wat stoerdere vrouw met Afrikaanse roots zoekt.

Het is nog onduidelijk of één van de actrices al officieel benaderd is. Thompson heeft misschien een klein streepje voor, aangezien ze met deze regisseur eerder samenwerkte aan Creed II.

Heist movie
Sinds het succes van Bumblebee gaan er geruchten dat de Transformers-franchise de hoofdreeks loslaat. Er zou meer en meer gekeken worden naar losstaande films om de reeks gaande te houden. Een verhaal dat al jaren wordt genoemd is uiteraard fan favorite Beast Wars.

Deze zou zich - onder de naam Transformers: Beast Alliance - afspelen af in de jaren negentig. Het verhaal wordt omschreven als een soort heist movie die locaties van Brooklyn tot Zuid-Amerika bezoekt.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Artificialis

Avatar

En opvallend genoeg wordt opnieuw een volledige donkere vrouw vermeden. Het zogeheten 'colorism' waar de afgelopen jaren over wordt gesproken. De genoemde actrices hebben allemaal toevallig een gemixte achtergrond.

Gigan72

Avatar

^
Als ze gaan voor een 100% blanke vrouw is het niet goed
Als ze gaan voor een 100% donkere vrouw is het niet goed.
Dus dan maar een mix iedereen blij.

Master Of Films

Avatar

Gemixt is toch prima....

Zolang ze maar 3 tenen mist.
Dat ze autistisch en kaal is.
Dat ze een bril draagt.
Dat ze A,B,C en D sexueel is.
Dat we haar blote enkels niet kunnen zien.
En bovendien dat ze geen Trump supporter is.

Lurking metafan

Avatar

Lol. 'Tessa Thompson'-achtige actrice.

Is dat werkelijk zoals het omschreven werd, of is dat vrije vertaling v.d. FT artikelposter of Richtman? Smiley face

Ik zat me al af te vragen wat er precies bedoeld werd ermee - of het om de impact ging die ze had met haar rol als Valkyrie, of het om een ruwe 'bolster, blanke pit' rogue-achtige personage ging a la Han Solo, Valkyrie's Thompson etc etc.

Maar blijkt dat het gewoon om 'n Afro-Amerikaanse vrouw gaat die ze zoeken -_- ^_^ Eh, ok.

Timothy

Avatar

@Metafan: het was hoe ik 'Tessa Thompson like lead' vertaald heb. Het is natuurlijk niet via officiële kanalen naar buiten gebracht, maar dit is hoe de bron het vermelde.

Bigds9fan

Avatar

Gewoon de vaste namen, Peter Cullen, Frank Welker, Gregg Berger, Susan Blu, Garry Chalk, David Kaye en Scott McNeill om maar een paar namen te noemen.

NieuwsFilm

meest populair