Nieuwe Transformers zoekt naar "Tessa Thompson-achtige" actrice

Nieuwe Transformers zoekt naar "Tessa Thompson-achtige" actrice

Of men de actrice al gesproken heeft, is nog niet bekend.

Daniel Richtman; niet ieder gerucht dat hij de wereld in slingert, is op waarheid gebaseerd. Maar deze keer lijkt hij het toch bij het juiste eind te hebben.

Inmiddels maakt ook The Illuminerdi namelijk melding van het verhaal dat Paramount op zoek zou zijn naar een Tessa Thompson-achtige actrice. Deze website is doorgaans zeer betrouwbaar. Zij meldden eerder bijvoorbeeld dat Steven Caple Jr. was aangetrokken om de film te regisseren.

Typische New Yorker
De vrouwelijke hoofdrol wordt omschreven als een typische New Yorker. Andere namen die worden genoemd zijn Ruth Negga, Jurnee Smollett en Zoë Kravitz. We kunnen er dus wel vanuit gaan dat men een wat stoerdere vrouw met Afrikaanse roots zoekt.

Het is nog onduidelijk of één van de actrices al officieel benaderd is. Thompson heeft misschien een klein streepje voor, aangezien ze met deze regisseur eerder samenwerkte aan Creed II.

Heist movie
Sinds het succes van Bumblebee gaan er geruchten dat de Transformers-franchise de hoofdreeks loslaat. Er zou meer en meer gekeken worden naar losstaande films om de reeks gaande te houden. Een verhaal dat al jaren wordt genoemd is uiteraard fan favorite Beast Wars.

Deze zou zich - onder de naam Transformers: Beast Alliance - afspelen af in de jaren negentig. Het verhaal wordt omschreven als een soort heist movie die locaties van Brooklyn tot Zuid-Amerika bezoekt.

NieuwsFilm

meest populair