bioscoop release

Creed II (2018)

  • Actie
  • Drama
  • Sport
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Het leven is een balanceerspel geworden voor Adonis Creed. Tussen persoonlijke verplichtingen en de training voor zijn volgende grote gevecht, staat hij ook voor de grootste uitdaging van zijn leven. Het feit dat hij tegenover een tegenstander met banden met zijn familieverleden komt te staan, intensifieert zijn aanstaande strijd in de ring alleen maar. Rocky Balboa is er aan zijn zijde om hem te helpen en samen zullen Rocky en Adonis hun gedeelde nalatenschap confronteren, zich afvragen of dit het vechten waard is en ontdekken dat niets belangrijker is dan familie. Creed II draait om het terugkeren naar de basis en opnieuw ontdekken waarom je überhaupt een kampioen bent, en om je eraan te herinneren dat, waar je ook heen gaat, je nooit kan ontsnappen aan je verleden.

Regie
Sylvester Stallone
Steven Caple Jr.
Cast
Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Michael B. Jordan, Tessa Thompson, Wood Harris, Phylicia Rashad, Russell Hornsby, Michael Buffer, Andre Ward, Myles Humphus, Jacob 'Stitch' Duran, Ivo Nandi, Kristoffe Brodeur, Florian Munteanu, Chris Romrell, Charles W Harris III, Les Price, Zack Beyer, Darin Ferraro, Monica Haynes, Kristina Aponte.
Release
21.11.2018
Release NL
10.01.2019

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

alle artikelen (21)

Creed II Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Creed II

acties