Derde 'Creed' is een mogelijkheid!

Derde 'Creed' is een mogelijkheid!

Dat mag ook wel na de vorige twee hits.

Komt er een derde Creed-film? Dat is de hamvraag op dit moment, al denkt actrice Tessa Thompson, die naast Michael B. Jordan een van de hoofdrollen speelt, van wel. Volgens haar moet het wel gaan gebeuren.

Tijdens de ACE Comic-Con vertelde de actrice dat ze denkt dat er wel een derde film gaat komen. Dat vertelde ze in de context van vragen over haar muziek, die in de films te horen is. "Ik vind het heel fijn om de Creed-films te mogen mkane, dat ik die muziek mag schrijven en spelen. En ik denk dat we uiteindelijk wel toekomen aan een derde Creed, dus dan mag ik meer muziek maken."

Rocky Balboa
Sinds Creed II in de bioscoop verscheen, hebben zowel Jordan als Thompson het druk gehad. Daarnaast speelt Sylvester Stallone met het idee om Rocky Balboa met pensioen te laten gaan. Tegelijk deed hij dat al driemaal en keerde hij tot nu toe dus al driemaal terug. De kans is dus best aanwezig dat de Italian Stallion best nog een keertje terug wil keren.

De tweede Creed-film was in elk geval een succes, met een budget van 50 miljoen dollar en wereldwijde verdienste van 214 miljoen. Creed bracht met een budget van 35 miljoen in totaal 173 miljoen dollar op.

NieuwsFilm

meest populair