Algemeen

Guy Ritchie maakt WOII-oorlogsfilm a la 'Inglourious Basterds'

De regisseur van The Gentlemen en Sherlock Holmes.

door Bram de Groot om 12:11 in Algemeen
Begin verleden jaar verscheen van Guy Ritchie (Sherlock Holmes) de voortreffelijke misdaadfilm The Gentlemen. De regisseur keerde hiermee terug naar zijn roots nadat hij de blockbusters Aladdin en King Arthur: Legend of the Sword had opgeleverd.

Nu is zijn volgende project bekend en dit keer kiest hij voor een film die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. The Hollywood Reporter komt met het nieuws dat Ritchie aan de slag gaat met de film Ministry of Ungentlemanly Warfare en deze wordt omschreven als "Deels Dirty Dozen, deels Inglourious Basterds".

Ministry of Ungentlemanly Warfare
Ritchie gaat de film Ministry of Ungentlemanly Warfare zowel schrijven als regisseren en volgens THR wordt het een spionagethriller. De Britse filmmaker gaat aan de slag met Paramount Pictures en Jerry Bruckheimer Films.

Ministry of Ungentlemanly Warfare wordt een verfilming van het gelijknamige boek van schrijver Damien Lewis. Dit boek vertelt het verhaal over hoe de Britse premier Winston Churchill een black-ops-team creëert dat op de vijand losgelaten kan worden en waarvan het bestaan ​​wordt ontkend.

Het team bestaat uit criminelen en schurken en knappen het vuile werk in Afrikaanse en Europese gebieden. Het team verandert de loop van de oorlog en vindt een geheel nieuw soort oorlogsvoering uit.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Angelo1979

Avatar

Klinkt interessant.
Zeer interessant.

MarkiesdeSade

Avatar

Weer de zoveelste WO II- flick waarin Amerikaanse/Britse superhelden de Duitsers op onrealistiche wijze neermaaien. Dit is echt al 99000x voorgekauwd. Dat mensen hier nog geld voor betalen.

Wat ik mij afvraag, wanneer gaan we oorlogsfilms zien vanuit het andere perspectief? Dus Duitse, Japanse en Italiaanse invalhoeken. Of is dat verboden? Hollywood kan beter hierin investeren in plaats van al die complexe en geforceerde transgenderopdringerheid.

Philmhuis

Avatar

Dat klinkt veel belovend.

PureLiquidEvil

Avatar

Ben niet heel erg geïnteresseerd in deze film, Guy Ritchie is best slecht in mijn mening en dit klinkt weer erg onorgineel.
@MarkiesDeSade
Er zijn heel veel films van andere perspectieven over de tweede wereldoorlog, ze worden alleen niet gemaakt in Hollywood natuurlijk. Je moet daarvoor dus Duitse, Japanse en Italiaanse films kijken.

NieuwsFilm

meest populair