Guy Ritchie maakt WOII-oorlogsfilm a la 'Inglourious Basterds'

Guy Ritchie maakt WOII-oorlogsfilm a la 'Inglourious Basterds'

De regisseur van The Gentlemen en Sherlock Holmes.

Begin verleden jaar verscheen van Guy Ritchie (Sherlock Holmes) de voortreffelijke misdaadfilm The Gentlemen. De regisseur keerde hiermee terug naar zijn roots nadat hij de blockbusters Aladdin en King Arthur: Legend of the Sword had opgeleverd.

Nu is zijn volgende project bekend en dit keer kiest hij voor een film die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. The Hollywood Reporter komt met het nieuws dat Ritchie aan de slag gaat met de film Ministry of Ungentlemanly Warfare en deze wordt omschreven als "Deels Dirty Dozen, deels Inglourious Basterds".

Ministry of Ungentlemanly Warfare
Ritchie gaat de film Ministry of Ungentlemanly Warfare zowel schrijven als regisseren en volgens THR wordt het een spionagethriller. De Britse filmmaker gaat aan de slag met Paramount Pictures en Jerry Bruckheimer Films.

Ministry of Ungentlemanly Warfare wordt een verfilming van het gelijknamige boek van schrijver Damien Lewis. Dit boek vertelt het verhaal over hoe de Britse premier Winston Churchill een black-ops-team creëert dat op de vijand losgelaten kan worden en waarvan het bestaan ​​wordt ontkend.

Het team bestaat uit criminelen en schurken en knappen het vuile werk in Afrikaanse en Europese gebieden. Het team verandert de loop van de oorlog en vindt een geheel nieuw soort oorlogsvoering uit.

NieuwsFilm

meest populair