Algemeen

Disney komt met themapark-universum voor Disney+, Ron Moore trekt de kar

Gebaseerd op Disneyland attracties en beroemde personen

door Niels van Arkel om 16:52 in Algemeen
De legendarische schrijver en producent Ronald D. Moore gaat voor Disney aan de slag met verschillende projecten over Disney's Magic Kingdom, het beroemde themapark in Orlando, Florida.

Dat melden onder meer Variety en THR op basis van bronnen binnen de organisatie. Volgens de bronnen gaat het om een geheel universum, dat op Disney+ moet gaan verschijnen. Dat kunnen zowel films als tv-series zijn.

Ron Moore
Ron Moore staat bekend als kartrekker van de populaire serie Outlander, die nu te zien is op Netflix. Verder is hij de drijvende kracht achter de goed ontvangen Apple TV serie For All Mankind.

The Society of Explorers and Adventurers
Het allereerste project dat Moore op gaat pakken is een tv-serie rond de legendarische Society of Explorers and Adventurers, een organisatie van pioniers, uitvinders en avonturiers.Tot deze organisatie behoren onder meer Harrison Hightower III (de eigenaar van de Tower of Terror in Tokyo DisneySea), Lord Mystic (de eigenaar van Mystic Manor in Hongkong Disneyland) en dr. Albert Falls (oprichter van Jungle Navigation Company, de organisatie achter de Jungle Cruise). Laatstgenoemde krijgt hoogstwaarschijnlijk ook een rol in de nieuwe film Jungle Cruise, die deze zomer moet verschijnen.

Hoe denken jullie over zo'n themapark universum op Disney+? Laat het ons weten!

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair