Algemeen

Spider-Man-ster Tom Holland over zijn hilarisch gefaalde auditie voor 'Star Wars: The Force Awakens'

De jonge acteur hoopte de rol van Finn te kunnen spelen.

door Jim Pedd om 17:25 in Algemeen
Acteur Tom Holland blijkt zowaar auditie gedaan te hebben voor Star Wars: The Force Awakens. En geheel in zijn eigen stijl vertelt de acteur hoe hij dat verpest had.

Holland hoopte de rol van Finn te spelen. Hij kwam zelfs behoorlijk ver in het auditieproces, maar sneuvelde uiteindelijk op een vrij kritisch moment. Dat stelt hij tegenover Backstage.

Auditie doen
"Ik kan me mijn auditie voor Star Wars herinneren. Ik had er geloof ik vier of vijf gedaan, en ik deed auditie voor de rol van John Boyega," begon Holland.

"Ik weet nog dat ik een scène moest doen met een vrouw, en dat zij een drone speelde. Dus ik moest allemaal dingen roepen, zoals 'Kom, we moeten snel terug naar het schip!' En het enige wat zij deed was: 'Bleep, bloop, bloop, bleep, bloop'. Ik kon niet stoppen met lachen. Ik vond het zo grappig."

"Ik voelde mij daar wel echt schuldig over, omdat zij echt haar best deed een overtuigende robot of drone te zijn, of hoe ze dat ook noemen. Maar ja, je snapt het al: ik heb die rol niet gekregen. Het was niet mijn beste moment."

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair