'Star Wars'-actrice Daisy Ridley staat toch open voor terugkeer als Rey

'Star Wars'-actrice Daisy Ridley staat toch open voor terugkeer als Rey

Maar op dit moment voelt ze er niet zoveel voor.

Star Wars-fans moesten een jaar geleden met Star Wars: The Rise of Skywalker afscheid nemen van Daisy Ridleys Rey. Maar hoewel de actrice toentertijd zei dat ze niet meer terug wilde keren, komt ze daar nu op terug.

Ridley kent natuurlijk het potentieel van deze franchise en begrijpt dat het goed mogelijk is dat ze ooit teruggevraagd wordt. En dat ziet ze stiekem wel zitten.

Een terugkeer kan
"Ik bedoel, zeg nooit nooit," aldus Ridley tegenover GameSpot. "Ik sta altijd terug voor een terugkeer. Maar het mooiste aan dit wonderbaarlijke, gigantische universum, is dat er zoveel nieuwe verhalen zijn om te vertellen. Ik denk dat daar nog veel tussen zit om eerst te maken, voordat ze bij ons terugkeren."

Ridley vertelde in november vorig jaar nog dat ze het goed vond geweest. "Voor mijn gevoel was het einde van Rey perfect. De grote strijd woedde in Episodes VII, VIII en IX. Ik denk dat ze nu waarschijnlijk ergens in een bos rondrent en gelukkig is."

Maar Ridley komt daar nu dus enigszins op terug. Voorlopig is het, gezien de vele projecten van Lucasfilm en Disney, niet aan de orde.

NieuwsFilm

meest populair