'Beavis and Butt-Head' keren terug in de bioscoop

Er komt een nieuwe film rond het duo.

Paramount+ lanceert volgende week. De studio heeft nu al een hele rits nieuwe projecten aangekondigd die exclusief op die streamingdienst komen te staan. Zo wordt Paranormal Activity van een reboot voorzien, krijgt Pet Sematary een prequel en wordt de Avatar: The Last Airbender-franchise fors uitgebreid.

Maar dat is bepaald niet alles. Paramount laat namelijk weten dat er ook een heel nieuwe film rond Beavis & Butt-Head op komst is.

De kroonjuwelen van MTV
Toen ze te zien waren op televisie, waren Beavis en Butt-Head de kroonjuwelen van MTV. De serie duurde zeven seizoenen en liep tussen 1992 en 1997. En ze kregen een film: Beavis and Butt-Head Do America, die in 1996 uitkwam.

In 2011 probeerde Comedy Central het al met een nieuwe televisieserie in de reeks. Maar die werd, wegens behoorlijk tegenvallende kijkcijfers, al na 22 afleveringen geannuleerd.

De vraag is nu natuurlijk of de revival van de serie wel de tand des tijds gaat doorstaan en de film ook echt publiek trekt. Vertrouwen heeft men er wel in, want er komt ook een nieuwe revivalserie die op zijn minst twee seizoenen zal krijgen.

De plannen zijn dus duidelijk voor de lange termijn.

NieuwsFilm

meest populair