Algemeen

Heeft Nicolas Cage eindelijk weer eens een dikke hit te pakken?

'Willy's Wonderland' doet het zo goed dat er wordt gesproken over een sequel...

door Arjen Rooseboom om 22:30 in Algemeen
Nicolas Cage blijkt nog steeds populair, want zijn nieuwste titel Willy's Wonderland wordt behoorlijk goed ontvangen (zeker als je kijkt naar wat hij de afgelopen 10 jaar verder heeft opgeleverd).

De losbandige horrorkomedie waarin de 57-jarige acteur als conciërge het gevecht aangaat met bezeten animatronics in een pretpark, is nu online te streamen en kennelijk doen mensen dit thuis in grote getalen.

Return To Willy's Wonderland
Regisseur Kevin Lewis is in zijn nopjes met de laatste statistieken en denkt zelfs al voorzichtig aan een vervolg. Tegenover CINEMABLEND zegt hij:

"De potentie is er en de interesse vanuit het publiek ook. Het is zo gaaf om de reacties van fans te lezen en te concluderen dat mensen een tweede deel willen! Ik denk oprecht dat The Janitor een interessant personage is".

"Voor mijn gevoel hebben we een superheld gecreëerd zonder cape of een 'S' op zijn borst. We kunnen veel meer doen met zijn avonturen en ik heb al geweldige ideeën voor een waardig verhaal om terug te keren".11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Novarellum

Avatar

Er is een Ash Williams kopie gecreëerd, maar dikke prima. Beter goed gejat dan slecht bedacht.

Zembo

Avatar

Nick cage als terminator en Nick cage met dreadlocks. Alle overige combinaties heb ik inmiddels voorbij zien komen. Zeg nooit nooit uiteraard.

jeff1983

Avatar

Ik zag zelfs weer een bioscoopdatum staan.. maar dit is toch vooral leuk voor een avondje thuis op de bank als je echt heel erg dronken bent?

The soy sauce

Avatar

Sws nu al een cult-film, niet al te veel van verwachten maar ik vond hem zeker wel fun

Cage is onderweg naar zijn cult-held status

Cyclingnerd

Avatar

Cage maakt al decennia lang bagger. Jammer.......... Heb een stukje gekeken ook bagger in optima forma , wellicht moet ik eerst,zoals jeff1983 zegt, echt flink bezopen raken..........maar ik drink niet! Wat nu? Gewoon links laten liggen ????

Lewis

Avatar

Als je niet drinkt kan je hem laten liggen inderdaad, ps en je moet
Ook echt goed drinken voor deze film. Maar
Voor een cage film is ie best ok in deze periode van zijn leven HAha.

Scarsick

Avatar

Rotslechte film, met belachelijk eenvoudige vechtscenes, luie designers wat de poppen betreft en ongelooflijk, debiele acteurs...de enige film die Nicholas Cage boven zichzelf liet uitstijgen de afgelopen jaren is Mandy..blijf weg van deze bagger!

Fan1984

Avatar

VERSCHIKKELIJKE real live versie van droopy!
De man kan geen eens normale zinnen uitspreken, zonder het op een slakkengang te doen.
Ik vind hem een verschikkelijke acteur die geweldige personages mag vertonen in wereld films. Zo zonde! Zodra ik lees dat hij in een film zit die ik graag zou willen zien, is mijn hele avond naar de klote!

Sunspot

Avatar

Cage!

Lol, laatste goeie film met hem was volgens mij Unknown, alweer in de zero's.

Oh nee, Joe was goed

Rob

Avatar

@ Fan1984 Avatar 28.02.2021 08:05
Nou, dan vind je deze film misschien wel te pruimen omdat Cage volgs mij nog geen woord zegt in de film.

Mandy was zeker de laatste meesterlijke film met Nicolas Cage. Ff op imdb gekeken en wat zien we daar: Untitled Joe Exotic Project - Joe Exotic
Kan niet wachten :D

NieuwsFilm

meest populair