'Avengers: Endgame'-regisseurs maken een "verrassende" superheldenfilm

'Avengers: Endgame'-regisseurs maken een "verrassende" superheldenfilm

Joe en Anthony Russo gaat weer met superhelden aan de gang.

In 2014 leverden Anthony en Joe Russo, toen met name bekend van de komedie You, Me and Dupree (2006) en series als Arrested Development en Community, hun eerste Marvel-film af met Captain America: The Winter Soldier. Velen zien deze als de beste in het Marvel Cinematic Universe.

Na The Winter Soldier verschenen van de Russo's Civil War, Infinity War en Endgame en na die grote MCU-films leken de heren zich te gaan focussen op andere projecten. Toch keren ze binnenkort weer terug naar het genre.

Russo's maken weer superheldenfilm
Aan Anthony Russo werd gevraagd of ze ooit een DC-film zouden kunnen maken. "Joe en ik houden van films maken op elke niveau. We hebben films gemaakt voor zo weinig mogelijk geld," zei Russo. "We hebben films gemaakt voor zoveel geld als je maar zou kunnen, en we houden van alles daartussenin."

"We zullen zeker weer een film in dat genre maken. Waarschijnlijk in de niet al te verre toekomst. Met welke het is kunnen we op dit moment niet zeggen, maar ja, we dagen onszelf graag uit, we vinden het leuk om de grens op te zoeken. Het is dus een verrassing voor ons waar we heen gaan en hopelijk zal het ook een verrassing zijn voor het publiek," aldus de regisseur.

Binnenkort verschijnt van het duo de film Cherry van Apple TV+, ze gaan binnenkort aan de slag met The Gray Man voor Netflix en vervolgens willen ze de miniserie Citadel maken.

NieuwsFilm

meest populair