Sacha Baron Cohen komt niet met 'Borat 3' omdat het té gevaarlijk is

Sacha Baron Cohen komt niet met 'Borat 3' omdat het té gevaarlijk is

De acteur denkt dat het verkeerd zou kunnen aflopen.

Sacha Baron Cohen keerde nog niet zo heel lang geleden terug als Borat. Onlangs zei de acteur dat hij geen derde film plant omdat hij er 'het nut niet van inziet', maar nu laat hij ook weten dat het gewoonweg te gevaarlijk is geworden.

Zo zegt Cohen: ''Ik heb voor bepaalde scenes een kogelvrije vest moeten dragen. Dat wil ik eigenlijk niet meer doen. Ik ben er gelukkig heelhuids vanaf gekomen, maar het is niet voor herhaling vatbaar''.

Genoeg
Cohen houdt het vanaf nu dan ook enkel en alleen bij traditionele fictie: ''Met films als Borat loop je het risico dat je fysiek aangevallen of zelfs beschoten wordt''.

Verder vertelt Cohen dat hij tijdens het maken van de Borat-films op geen enkel moment uit zijn rol viel, maar toch tegelijkertijd met het maken van de film bezig was. ''Enerzijds speelde ik een personage en anderzijds nam ik als het ware nota's in mijn hoofd''.

''Het was wel leuk om te doen. Ik zag het een beetje als het spelen van een goede pokerspeler. Ik mag niks aan mijn tegenstanders onthullen, al helemaal niet als ze iets opmerkelijks of schokkends zeggen. Anders voelen ze zich niet meer op hun gemak en klappen ze dicht. Het is nu echter tijd voor iets anders''.

NieuwsFilm

meest populair