De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer een aantal leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

The Mummy (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alex Kurtzman | Cast: Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis, e.a.
De schatrovende sergeant Nick ontdekt de sarcofaag van een Egyptische prinses die eeuwen geleden levend is gemummificeerd na een pact te hebben gesloten met Seth. Ze ontwaakt echter weer nadat ze uit haar tombe is gehaald. De mummie is vastberaden om op een gruwelijke manier wraak te nemen en wil met haar duistere krachten de wereld overnemen. Nick blijkt de uitverkorene te zijn om haar te stoppen.

The Girl on the Train (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ribhu Dasgupta | Cast: Parineeti Chopra, Aditi Rao Hydari, Kirti Kulhari, e.a.
Mira, een gekwelde gescheiden vrouw die flink aan drank verslaafd is, raakt gefixeerd op het ogenschijnlijk ideale stelletje dat ze iedere ochtend vanuit haar treinraam ziet. Wanneer ze getuige is van een schokkende gebeurtenis, besluit ze op onderzoek uit te gaan. Uiteindelijk blijkt Mira zelf de hoofdverdachte in een ingewikkelde moordzaak. En doordat ze aan geheugenverlies lijdt, is er niemand die haar verhaal gelooft.

Who Am I (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Baran bo Odar | Cast: Tom Schilling, Elyas M'Barek, Wotan Wilke Möhring, e.a.
Benjamin, een eenzame hacker uit Berlijn, raakt bevriend met Max, die totaal anders is dan hij, en zijn vrienden, die dezelfde hobby hebben als hij. Wanneer zij vermoord worden in opdracht van de Russische cybermaffia, besluit Benjamin Europol-rechercheur Hanne in te lichten. Hij is bereid alle informatie die hij heeft met haar te delen, zolang ze maar naar hem luistert. Langzaam vallen de puzzelstukjes in elkaar en wordt de waarheid bekend.


En verder onder meer...

Documentaire
Pelé (2021)
Made You Look: A True Story About Fake Art (2020)

Drama
Rene hjerter (2006)

Familiefilm
Den store badedag (1991)

Romkom
Crazy About Her (2021)

NieuwsFilm

meest populair