Robert Downey Jr.: Zeg nooit nooit tegen terugkeer als Iron Man

Robert Downey Jr.: Zeg nooit nooit tegen terugkeer als Iron Man

Uiteindelijk kan alles natuurlijk binnen Marvel Studios.

Keert Robert Downey Jr. ooit terug als Iron Man in het Marvel Cinematic Universe? Hoewel zijn einde in Avengers: Endgame behoorlijk definitief leek, houdt de acteur de hoop in leven.

Hij zegt namelijk in een interview met GQ dat hij best nog eens terug zou kunnen keren. Dat deed hij in de context van een interview over Tom Hollands toekomst als Spider-Man in het MCU.

Zeg nooit nooit
"Kijk, Tom zal de rol van Spider-Man niet meer spelen als hij 37 is. Tenminste, ik hoop van niet," begon Downey Jr. "En als je in het MCU zit, heb je het gevoel dat er een leven is dat begint bij het MCU en ook daar eindigt. Maar er is daarbuiten ook veel te doen, dat kan ik bevestigen. Ik heb het gedaan, geprobeerd."

"Het is trouwens wel grappig, want laatst kwam ik - ik denk in Malibu - Keanu Reeves tegen," ging Downey Jr. verder. "Hij vertelde mij dat hij net weer bezig was met het opnemen van The Matrix, hij ging weer terug naar die wereld die hij ooit gezien had. Ik vroeg hem hoe dat voelde. Maar goed, wat ik bedoel te zeggen, is dat er een Spider-Man was voor Tom Holland en er een zal zijn na Tom Holland. Sorry, Tommo, zo zitten de feiten in elkaar."

Maar wat Iron Man betreft was hij wat minder stellig: "Voor nu ben ik klaar. Er is ook een echte wereld om te redden. Maar ik zeg nooit nooit."

NieuwsFilm

meest populair