'Wonder Woman' spin-off wordt zowel een prequel als een sequel

'Wonder Woman' spin-off wordt zowel een prequel als een sequel

Dat klinkt toch wat apart!

De spin-off van de Wonder Woman-films die zich richt op de Amazones van Themyscira, is zowel een prequel als een sequel op de originele film. Dat belooft actrice Connie Nielsen.

Het project zit nog niet in de productiefase, maar daar wordt hard aan gewerkt. Op dit moment zoekt Warner Bros. nog een nieuwe regisseur die de film kan maken op basis van een verhaal van Patty Jenkins en Geoff Johns.

Spin-off van Wonder Woman
De Deense Nielsen sprak met CinemaBlend en vertelde dat de spin-off zich afspeelt na de gebeurtenissen van de originele film, maar ook voor die gebeurtenissen. Daarmee is er potentieel een heel breed verhaal om te vertellen.

"Ik kan je zeggen dat het zich niet alleen afspeelt na wat er in Wonder Woman gebeurt. Maar het speelt zich ook daarvoor af," aldus Nielsen. "Er zijn een boel andere dingen die je kan zien, waarbij we ook een oorsprongsverhaal gaan vertellen. En eigenlijk nog heel wat andere dingen. Ik kijk er dus behoorlijk naar uit om het aan jullie te kunnen laten zien."

Mogelijk zitten er in de film dus ook personages die de eerste film rond Diana Prince niet overleefden. Dat kan behoorlijk interessant worden.

NieuwsFilm

meest populair