Adam Sandler viert 25-jarig jubileum 'Happy Gilmore' met aankondiging 'Happy Gilmore 2'?

Adam Sandler viert 25-jarig jubileum 'Happy Gilmore' met aankondiging 'Happy Gilmore 2'?

Golfen met senioren...

Één van de grootste successen uit de carrière van komiek Adam Sandler is misschien wel Happy Gilmore (1996) waarin een mislukte hockeyspeler zich gaat richten op de techniek van het golfen.

Sandler vierde het 25-jarig jubileum van de comedy door een video op de golfbaan te posten. Tegenspeler Christopher McDonald reageerde hier 'in character' op en dit wakkerde geruchten over een vervolg aan.

Deze week werd het duo herenigd voor een interview met Dan Patrick en op de vraag of we ooit een 'go' kunnen verwachten voor een Happy Gilmore 2, bevestigen zowel Sandler als McDonald dit gekscherend:


Sandler: "Het is nog niet besproken, maar het is zeker besproken op het internet en geloof me, zo'n idee van een senioren tour, het zou zo geweldig zijn".

Als Patrick vervolgens vraagt ​​of hij het project groen licht mag geven, grapt Sandler dus: "Ja, ja je kunt groen licht geven".

McDonald voegte toe: "Ik ben er dubbel voor in. Ik zou het graag doen. Iedereen schreeuwt erom zoals Adam zegt op internet en, weet je, ik moet gewoon zeggen dat het geweldig zou worden, de senioren tour met ons tweeën, oh mijn god".

Dus ook al is er officieel nog geen Happy Gilmore 2 onderweg, toont Sandler in ieder geval de bereidheid om de wereld opnieuw te bezoeken en wellicht kan het nog best leuk worden met twee oudjes.

NieuwsFilm

meest populair