Zoe Saldana tekent voor meer duistere, bloederige piratenfilm

Zoe Saldana tekent voor meer duistere, bloederige piratenfilm

Ervaring heeft ze al opgedaan in 'The Curse Of The Black Pearl'...

Actrice Zoe Saldana keert binnenkort terug naar de piraten. Maar voordat je nu denkt dat ze de familievriendelijke zeewereld van Walt Disney opnieuw instapt, wacht even met wegklikken.

We zagen Saldana natuurlijk eerder als Anamaria in een kleine bijrol in Pirates Of The Caribbean: The Curse Of The Black Pearl uit 2003.

Haar nieuwste film wordt echter geen luchtig ravotten, maar moet een grimmige aangelegenheid worden en de piraten van weleer weer als bloeddorstige plunderaars neerzetten zonder enig moraliteitsbesef.

Het script, dat als werktitel The Bluff draagt, moet nog worden afgerond en vertelt over een vrouw (Saldana) die begin 19e eeuw woonachtig is op de Kaaimaneilanden en een aanval op haar huis moet overleven.

Dit kan al snel behoorlijk gewelddadig worden en men mikt dus ook op een meer historische nauwkeurigheid rondom het piratenthema.

Haven
Regisseur van dienst is Frank E. Flowers met wie Saldana eerder de thriller Haven (2004) afleverde. Ondanks een sterke cast (met o.a. Orlando Bloom, Anthony Mackie en Bill Paxton), wist deze niet te imponeren.

NieuwsFilm

meest populair